2016

SISTE NYTT:

23.08.16

Vår kjære formann Hege Falster (som nå er æresmedlem og æresformann i Blommenholm Bridgeklubb) fikk i dag overrakt NBFs Fortjenstmerke. Kriteriene for å få tildelt NBFs Fortjenstmerke er at medlemmet må ha nedlagt en bemerkelsesverdig innsats i klubb- og /eller kretsadministrasjon, eller på annen måte ha utmerket seg slik at det naturlig settes likhetstegn mellom vedkommende og bridge generelt.

Generalsekretær Allan Livgård møtte opp i kveld på første spillekveld i Blommenholm, og holdt en hyggelig tale til Hege. Han sa blant annet at Hege oppfylte alle disse kravene, og at fortjenstmerket var vel fortjent.

Klubben gratulerte Hege med blomster - og det ble servert kaffe og kake til alle spillerne i kveld.

Velkommen til ny sesong høst 2016 - Her finner du velkomstbrev med informasjon         

       

Bridgevettregler finner du her

10.05

Gratulerer til Einar Størkersen og Pål Harreschou fra Asker med klar seier i Asker og Bærumsmesterskapet.Helge Reisvang og Anne Årstad/Cecilie Winsnes kom på en god annenplass,

Johan Sandberg og Stein Fønstelien/Ellen Haaland tok tredjepremien !

GRATULERER TIL ALLE  02.03  KLIKK HER FOR Å LESE  OM

            - ALERTERING

            - BE OM FORKLARING AV MOTPARTENS MELDINGER

            - FORKLARING AV MAKKERS MELDINGER

            - KORRIGERING AV FORKLARING

           

   Er du i tvil om hva du skal gjøre, så tilkall turneringsleder ! Begynn ikke å kjefte på hverandre ved bordet. La turneringsleder avgjøre.

3.1.2016  Blommenholm BK er nå medlem av Buskerud Bridgekrets


6.1.2016: Blommenholm bridgeklubb har i løpet av 2015 hatt en kontinuerlig dialog med styret i NBF og NBF Oslo, angående  kretsens håndtering av saker i forhold til lover og vedtekter. Dette blir blant annet omtalt i BIN nr 5/2015. Du kan lese mer om saken her:

TID FOR ETTERTANKE - her finner du mye av korrespondansen mellom Blommenholm, NBF og Oslo Krets